Cercul de donatori Mureș din primăvara 2021

Cercul de donatori Mureș din primăvara 2021

1 octombrie 2021, 11:22

Primăvara este anotimpul când se renaște natura, iar primăvara asta tu poți ajuta, să răsară noi proiecte în comunitatea mureșeană.

Prima ediție a Cercului de donatori de anul acesta va avea loc în 18 martie.

Urmărește evenimentul online aici: https://www.crowdcast.io/e/cerc-de-donatori-mures-martie2021

Dacă vrei să susții unul dintre proiecte efectuând plata mai târziu, sau vrei contract de sponsorizare te rugăm completează formularul următor:  https://forms.gle/EXZV1zch2iqJibAcA

După concursul proiectelor am reușit să alegem trei proiecte pentru care puteți strânge fonduri sau să donați o sumă de bani.

Puteți dona pentru:

1. Școala Gimnazială Nr.7 - Târgu Mureș care dorește să înființeze o sală de clasă în aer liber și o grădină senzorială pentru elevi.
2. Iot 4 Nature și-a propus testarea calității apei din râul Mureș, a fântânilor sau puțurilor contaminate de mediul industrial, sau testarea apei din lacurile din zona Târgu-Mureș.
3. Iar al treilea proiect este al asociației HIFA, care strânge bani pentru îngrijirea la domiciliu a persoanelor cu dizabilități, boli cronice și a vârstnicilor, care au nevoie de ajutor însă nu au posiblitatea financiară de a și plăti acest serviciu.

O comunitate puternică poate schimba viața a multor oameni. Schimbarea începe cu tine!