X. Cercul de donatori Mures

X. Cercul de donatori Mures

30 aprilie 2022, 09:13

Cercul de Donatori Târgu Mureș, ediția a X-a /// 30 martie 2022 

Noi am început anul în forță și ne pregătim să organizăm cea de a 10-ea ediție a Cercului de Donatori  în 30 martie 2022 ora 18:00, la care vă așteptăm cu drag! Evenimentul va avea loc într-o locație modernă superbă la Multinvest Business Center pe str. Gheorghe Doja nr. 64-68 Etajul 6. Vă rugăm să ne comunicați intenția de participare urmărind evenimentul facebook!
Ce este Cercul de Donator? 

Cercul de Donatori Târgu Mureș este o inițiativă care funcționează de mai bine de 6 ani, creată de Fundația Comunitară Mureș, după modelul campaniilor de strângere de fonduri americane și britanice. 

Cercul de Donatori este o comunitate de susținători locali al cărei scop este de a încuraja și sprijini inițiativele din oraș și din împrejurimi, prin colectarea directă de fonduri. Scopul Cercului de Donatori este de a aduce laolaltă inițiatorii unor proiecte comunitare selectate de echipa Fundației Comunitare Mureș pentru finanțare și susținătorii locali care să le sprijine financiar. Prin Cercul de Donatori se va oferi finanțare pentru 3 proiecte selectate.

Primul nostru Cerc de Donatori, cel din 2015, a fost urmat de alte 8 evenimente de succes, care au contribuit la realizarea unor proiecte locale interesante și au atras atât persoane fizice, cât și întreprinderi/organizații ca susținători. 

 

Rezultatele a 6 ani de muncă comunitară măsurate în cifre:

- 9 ediții ale Cercului de Donatori Târgu Mureș; 

- Peste 350 de donatori care au făcut peste 500 de donații;

- În total, am sprijinit 27 de proiecte ale 23 de organizații din Târgu Mureș și din județul Mureș;

- 138133 RON granturi plătite.

 

Am găsit din nou cele 3 proiecte care vor participa la Cercul de Donatori și pot apela la suportul tîrgumureșenilor în realizarea proiectelor în folosul comunității: 

 1. Asociația Direcția ERA: ERAcademy

Ambasador:Arnold Ungureanu

 2. Asociaţia Clubul Sportiv ÎNAINTE:  Reabilitare cu ajutorul înotului

Ambasador:Gáspárik Attila

 3. Asociația Samaritenilor din România:  Și tu poți salva o viață

Ambasador:Alina Solovăstru

 

Felicitări inițiativelor și așteptăm cu nerăbdare colaborarea! Cele 3 proiecte selectate vor fi anunțate prin e-mail și telefonic până cel târziu pe 20 februarie 2022, pentru continuarea demersurilor!

IMPORTANT: Cele 3 organizații selectate vor alege fiecare un Ambasador pentru inițiativa prezentată în proiect, persoană care va prezenta proiectul potențialilor donatori împreună cu coordonator de proiect în ziua evenimentului.

 

Vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări!

 

Date de contact:

Nume: Zsófia Pálffy

Tel: +40728087123

Email: palffyzsofia@fcmures.org


 

Echipa Fundației Comunitare Mures