Cercul de Donatori Mureș, ediția XI.

Cercul de Donatori Mureș, ediția XI.

31 martie 2023, 11:16

Vrei să faci bine la tine în comunitate? Una dintre soluții e să participi pe data de 2 martie 2023 la cea de-a 11-a ediție a Cercului de Donatori.

Ce este Cercul de Donatori? Cercul de Donatori e o inițiativă locală care are ca scop principal încurajarea și susținerea inițiativelor valoroase din Târgu Mureș și din zonă, prin introducerea obiceiului de a dona. Evenimentul reunește inițiatorii de proiecte comunitare și donatorii potențiali (persoane fizice generoase, întreprinderi darnici și organizații care își susțin colegii). Cea de-a 11-a ediție a acestui proiect se axează pe inițiative locală care să aibă impact în Târgu Mureș și împrejurimile sale, și care contribuie la o viață mai bună în comunitate - fie că este vorba de o inițiativă individuală, de un subproiect în cadrul unui proiect mai mare, de o organizație cu experiență sau de un grup informal entuziast - principala este dorința de a face ceva pentru comunitatea în care trăim. Ceva bun.

Cele 3 proiecte selectate pentru care se vor putea face donații sunt:
1.Orașul Ajută prin Educația Copiilor Marginalizați / Asociația Divers.
2. Centrul de Recuperare din Adicții / Abstinent.
3. Împreuna prin și pentru autism / Caritas Alba Iulia.

Cine poate să doneze? Absolut orice persoană care rezonează cu proiectele menționate mai sus, sau cu unul dintre ele. Puteți participa la desfășurarea evenimentului din 2 martie pentru a afla mai multe despre fiecare proiect în parte. Donație minimă recomandată: 50 RON.

Locul și data evenimentului: Joi, 2 martie 2023, ora 17:30. Multinvest Business Center (Str. Gh. Doja nr. 64-68), etajul 6

Poți dona și online, de pe site-ul fundației!