Să dăm VOCE împreună culturii alternative!

Să dăm VOCE împreună culturii alternative!

10000 RON

Și TU poți contribui cu prețul unui microfon de jucărie (50-100 RON) pentru a face ca Festivalul Cultural Alternativ KULT să sune puternic! Scopul nostru este achiziționarea unui echipament de sonorizare. Deoarece un festival de calitate are mai multe evenimente simultane, cheltuim o sumă considerabilă pentru închirierea acestor echipamente. Reducând aceste costuri, participanții festivalului vor avea parte de și mai multe programe.

Festivalul nostru se află la a patra ediție, seria noastră de evenimente include programe literare și artistice, târg de cărți, expoziții neconvenționale, prelegeri, discuții, lansări de cărți, activități interactive, ateliere și, desigur, muzică, concerte și petreceri efervescente. Festivalul nostru se pregătește și pentru realizarea unui record Guinness, la care și TU poți participa, în categoria fularului de festival format din bucăți de fulartricotate manual, aduse din cele mai multe țări ale lumii. La sfârșitul lunii decembrie, fularul de festival, care are deja peste 2 km lungime, va fi expus în oraș, pe bradul de Crăciun din piața centrală. Poveștile ne conectează, iar motto-ul festivalului, ne îndeamnă să avem curajul să trăim momente "slow life" cu noi înșine și cu ceilalți, să încetinim și să ne conectăm, chiar și în cadrul unui festival comun. 

Mascota festivalului nostru, leneșul, este cunoscut în special pentru mișcările sale extrem de lente, adesea asociate cu lenea. În realitate, leneșii sunt cei care au grijă maximă de confortul vieții lor. Pentru noi, aceștia reprezintă liniștea, relaxarea, economisirea de energie și răbdarea. Ne amintesc să rămânem calmi, să trăim confortabil și să ne bucurăm de ceea ce avem și de cine suntem. Pentru noi, leneșul simbolizează sosirea în propria noastră poveste.