Sănătate fără bariere!

Sănătate fără bariere!

30000 RON

În colțurile umbrite ale orașului se ascund povești de viață. Dincolo de străzile aglomerate și arhitectura plină de istorie, există familii aflate într-o luptă zilnică pentru accesul la îngrijirea medicală și produsele de care au nevoie pentru a-și menține sănătatea. In aceste familii există mame adolescente, bunici uitați de copii, persoane fără adăpost sau fugite din calea războiului și persoane care locuiesc în condiții insalubre, fără acces la resurse de bază precum apă și electricitate. Aceste condiții de viață dificile și lipsa accesului la educație medicală adecvată conduc la o deteriorare alarmantă a stării lor de sănătate.

Proiectul "SĂNĂTATE FĂRĂ BARIERE!", inițiat în 2021 de Asociația SURYAM și Farmacia Socială își propune să îmbunătățească starea de sanatate a persoanelor vulnerabile și, din păcate, de la începutul anului 2024 nu va mai putea continua din cauza lipsei de fonduri. Este o veste îngrijorătoare pentru toți cei care depind de acest ajutor pentru accesul la servicii si produse medicale esențiale.

Obiectivul nostru este de a asigura accesul, a minim 100 de persoane vulnerabile, la servicii medicale esențiale, investigații paraclinice, analize de laborator și produse farmaceutice în primul semestru din 2024. 

Este nevoie de tine pentru a face bine! Donația ta poate salva o viața! Fiecare contribuție de minim 50 lei ajută la furnizarea de îngrijiri medicale vitale și la asigurarea produselor farmaceutice pentru cei care altfel ar avea acces limitat sau deloc. Aducând lumina speranței în inimile acestor familii defavorizate, împreună putem construi un viitor în care fiecare individ să aibă acces la îngrijirea medicală de bază. 

Donează astăzi și fii parte din schimbarea care aduce sănătate și speranță în viețile celor aflați în dificultate! Donează pentru proiectul "SĂNĂTATE FĂRĂ BARIERE!" si ajuta-ne sa continuam acest proiect!


doresc sa plătesc lunar această suma timp de 12 luni

Veți fi transferați către serviciul securizat EuPlatesc!