Asociația Samaritenilor din România: Ments meg egy életet!

Asociația Samaritenilor din România: Ments meg egy életet!

15000 RON

A projekt célja:

A Romániai Szamaritánusok Mentőegyesülete olyan személyeknek tart elsősegélynyújtó tanfolyamokat, akik mindennapi munkájuk során rengeteg emberrel dolgoznak együtt, és emiatt bármikor fennállhat a balesetek, vészhelyzetek lehetősége. A résztvevők képzés elvégzése után BLS (basic life support) tanúsítványt kapnak.
A projekt fő célja a 250 rendőr, lelkész és önkéntes kiképzéséhez szükséges elsősegélynyújtó tanfolyamok segédeszközeinek beszerzése.

 Milyen problémára keres választ a projekt? 

Nagyobb közösségben zajló tevékenységek során fennáll a balesetveszélye - ilyenkor jól jöhet, sőt szükséges a helyszínen való azonnali ellátás a professzionális segítség megérkezéséig. Előfordult már, hogy az emberek ezekben a helyzetekben tétlenül álltak, segítenének, de sajnos nem tudják hogyan kell helyesen elvégezni a elsősegélynyújtást.

 Milyen megoldással szeretnéd orvosolni a fent leírt problémát?

A Romániai Szamaritánusok Mentőegyesülete létrehozott egy projektet, amelyben a lakosság bizonyos szegmensét, a közösségben aktív személyeket szeretné elsősegélynyújtásra kiképezni.  A tanfolyamhoz néhány segédeszközre lesz szükség - ezek beszerzéséhez szeretnének támogatókat találni. 

Célösszeg:

10.000-15.000 RON

Mire fogjátok felhasználni az Adományozói Körön összegyűlt pénzösszeget?

Olyan eszközöket szeretnénk vásárolni, amelyek nélkülözhetetlenek a tanfolyam során, ilyenek például: elsősegély csomag, újraélesztési bábuk a gyerekeknek, felső légúti elzáródási bábuk, Heimlich-manőver bábu felnőtteknek és gyermekeknek, maszkok, kesztyűk, fertőtlenítőszerek, valamint a képzés helyszínének bérleti díjának kifizetése.

 A projekt nagykövetei: 

Alina Solovăstru

 

 


szeretném fizetni minden hónapban ezt az összeget 12 hónapon keresztül

Át lesz irányítva a EuPlatesc biztonságos oldalra, ahol folytathatja a kifizetést!