ROHU

Donații online pe www.fcmures.org prin PayU!

Termene și condiții

Donația reprezintă transferarea benevolă de către o persoană fizică a unei sume către Fundația Comunitară Mureș pentru a sprijini proiecte, programe sau activități desfășurate de aceasta și prezentate pe site-ul www.fcmures.org

Sponsorizarea reprezintă transferarea benevolă de către o persoană juridică a unei sume către Fundația Comunitară Mureș pentru a sprijini proiecte, programe sau activități desfășurate de aceasta și prezentate pe site-ul www.fcmures.org, după încheierea prealabilă a unui contract de sponsorizare.

Taxele percepute reprezintă 3-25% în funcție de programele fundației și care sunt folosite pentru acoperirea cheltuielilor administrative ale acestor programe.

Declarație de confidențialitate

La Fundația Comunitară Mureș suntem conștienți că intimitatea dumneavoastră și datele personale sunt o problemă serioasă și importantă și susținem principiul protecției vieții private pe Internet, în contextul legislației în vigoare din România. Fundația Comunitară Mureș este operator de date cu caracter personal înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor cu caracter personal cu numărul 22837. Această politică de confidențialitate explică modul în care tratăm informațiile dvs. personale.

Prin utilizarea site-ul www.fcmures.org sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor personale în conformitate cu această politică. Deși politica a fost dezvoltată pentru a ține cont de schimbările în materie de tehnologie pe internet este supusă schimbărilor și de orice astfel de modificari vor fi aduse numai pe această pagină. Informațiile culese În scopul de a dona pe acest site ne sunt necesare unele informații personale limitate despre tine. Aceste informații vor include numele, adresa si adresa de e-mail.

Acesta va fi stocate în format electronic sau manual de către Fundația Comunitară Mureș. Prin furnizarea acestor informații vă exprimați acordul pentru ca Fundația Comunitară Mureș să mențină pentru o perioadă rezonabilă de timp și să le folosească pentru scopurile menționate. Informațiile cardului de credit nu vor fi stocate după ce au fost procesate plăți. Utilizarea acestor informații Informațiile cu caracter personal furnizate de tine și orice alte informații cu privire la tine pot fi utilizate pentru propriile scopuri de marketing, sau, ocazional, în comun cu alte organizații în prevenirea fraudei. Nu vom vinde informațiile personale unor terți.

Când ați donat pentru Fundația Comunitară Mureș, care utilizează PayU, puteți fi sigur că detaliile cardului dvs. sunt criptate în siguranță în timpul transferului pe Internet, astfel încât nimeni nu poate citi informațiile despre cardul dvs. Detaliile cardului sunt transportate doar la o bancă pentru a autoriza achiziția.

Pașii necesari pentru efectuarea donației sunt:
1. alegerea destinației sumei donate (proiect, program, activitate )
2. completarea datelor personale
3. completarea sumei și a datelor necesare efectuării donației
4. finalizarea procesului și confirmarea acestuia

Pentru orice problem întălnite pe parcursul procesului ne puteți scrie la adresa info@fcmures.org și vom soluționa problema în maxim 30 de zile. Donația efectuată reprezintă un acord pentru folosirea sumei donate cu destinația menționată de donator. 

Donatia poate fi revocata in situatia neindeplinirii obligatiilor asumate de catre Fundatia Comunitara Mures, conform dispozitiilor art. 1020 Cod Civil.

Fundația Comunitară Mureș
www.fcmures.org