XI. Marosvásárhelyi Adományozói Kör

XI. Marosvásárhelyi Adományozói Kör

2023. március 31., 11:16

Szeretnél jót tenni a közösségedben? Csak annyit kell tenned, hogy részt veszel a 2023. március 2-án megrendezésre kerülő 11. Adományozói Körön!

Mi az az Adományozói Kör? Az Adományozói Kör egy helyi kezdeményezés, amelynek fő célja, hogy az adakozás szokásának bevezetésével ösztönözze és támogassa az értékes kezdeményezéseket Marosvásárhelyen és környékén. Az eseményen a közösségi projektek kezdeményezői és a potenciális adományozók (nagylelkű magánszemélyek, adakozó vállalkozások és szervezetek, amelyek támogatják társaikat) találkoznak. A projekt 11. kiadása olyan helyi kezdeményezésekre összpontosít, amelyek Marosvásárhelyen és környékén hatnak, és hozzájárulnak a közösség jobb életéhez - legyen szó egyéni kezdeményezésről, egy nagyobb projekt részprojektjéről, egy tapasztalt szervezetről vagy egy lelkes informális csoportról - a lényeg a vágy, hogy tegyünk valamit a közösségért, amelyben élünk. Valami jót.

A 3 kiválasztott projekt, amelyre adományokat lehet adni, a következő:
1. A város segít a hátrányos helyzetű gyermekek oktatásában / Divers Egyesület
2. Addiktológiai felépülési központ / Abstinent.
3. Együtt az autizmus felismerésében / Gyulafehérvári Caritas .

Ki adományozhat? Mindenki, aki a fent említett projektek egyikét szívén viseli. A március 2-i eseményen részt vehetsz, hogy többet megtudj az egyes projektekről. Minimális ajánlott adomány: 50 RON.

Időpont: 2023. március 2., csütörtök, 17:30.
Helyszín: Multinvest Business Center (64-68 Gh. Doja utca), 6. emelet

Az alapítvány honlapján online is adományozhatsz.