10. Adományozói Kör Marosvásárhely

10. Adományozói Kör Marosvásárhely

2022. április 30., 09:13

 

10. Marosvásárhelyi Adományozói Kör /// 2022. március 30. 

A Marosszéki Közösségi Alapítványnál immár 10.  Adományozói Körre készülünk, amelyre 2022. március 30-án, szerda délután 18:00 órától kerül sor. Az jubileumi eseménynek egy különleges helyszín, a Multinvest Business Center ad majd helyet, amelya Dózsa György út 64-68 szám alatt található, a 6.-ik emeleten. Önt is várjuk szeretettel! Részvételi szándékát jelezze a facebook eseményen

De mi is ez az Adományozói Kör? 

A Marosvásárhelyi Adományozói Kör egy több, mint 6 éve működő kezdeményezés, amelyet a Marosvásárhelyi Közösségi Alapítvány hozott létre az amerikai és brit adománygyűjtő kampányok mintájára. 

Az Adományozói Kör helyi támogatók közössége, amelynek célja, hogy a közvetlen adománygyűjtéssel ösztönözze és támogassa Marosvásárhelyen és környékén megvalósuló értékes kezdeményezéseket. Az Adományozói Kör célja összehozni a Marosvásárhelyi Közösségi Alapítvány csapata által finanszírozásra kiválasztott közösségi projektek kezdeményezőit és az őket támogatni vágyó helyi magánszemélyeket, vállalkozókat, szervezeteket stb. 

Minden Adományozói Körben 3 kiválasztott projekt számára gyűjtünk adományokat.

A 2015-ben megrendezett első Adományozói Körünket további 9 sikeres esemény követte, amelyek értékes helyi projektek megvalósulását segítették elő a helyi magánszemélyek és vállalkozások/szervezetek által felajánlott adományok szervezett összegyűjtésével.

Az immár 6 éve folyó közösségi munka eredményei számokban mérve:

- 9 Adományozói Kör 

- több, mint 350 támogató több, mint 500 adomány

- összesen 23 szervezet 27 projektjét támogattuk - Marosvásárhelyen és Maros megyében, 

- 138133 RON kifizetett támogatási összeg


 

Ismét megtaláltuk azon 3 pályázatot, amely olyan közhasznú kezdeményezésnek bizonyul, amelyért érdemes összefogni a marosvásárhelyieknek: 

 

1.ERA Irány Egyesület:  ERAcademy

Nagykövet: Arnold Ungureanu

2. ELŐRE Sportklub Egyesület : Rehabilitáció az úszás segítségével

Nagykövet: Gáspárik Attila

3. Asociația Samaritenilor din România : Ments meg egy életet!

Nagykövet: Alina Solovăstru

Gratulálunk a pályázatok beküldőinek és türelmetlenül várjuk  a közös munkát! A 3 kiválasztott projekteket legkésőbb 2022. febr. 20-ig e-mailben és telefonon értesítjük a további teendőkről!

 

FONTOS: A 3 kiválasztott szervezet egy-egy NAGYKÖVETET választ a projektben felvázolt kezdeményezéshez, aki majd a rendezvény napján a projektmenedzserrel együtt mutatja be potenciális támogatóknak a projektet.

 

Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

Elérhetőségeink:
Név Pálffy Zsófia

Tel +40728087123

Email palffyzsofia@fcmures.org